Monipuolisesti palvellen – meiltä huolto, varaosat ja vuokraus!

Ota yhteyttä

Tarjoan monipuolista ja osaavaa varaosapalvelua Oulussa ja lähiseuduilla. Autan sinua löytämään tarvitsemasi varaosat, tarvikkeet ja lisävarusteet kilpailukykyiseen hintaan.

 

Kerro, minkälaisia varaosia kaipaat. Palvelen mielelläni! Valitsen huolella juuri sinun koneellesi parhaimmat ja kestävimmät varaosat. Näin saat myös pidennettyä koneesi käyttöikää ja työskennellä luottavaisin mielin. Varaosapalvelun lisäksi teen myös pienkoneiden huoltoja ja korjauksia yli 40 vuoden ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.

Pienkoneiden ammattitaitoista huoltoa ja kestäviä varaosia

Tarvitseeko pienkoneesi varaosia tai huoltoa? Kauttani löydät edullisesti varaosat moneen malliin. Huollan leikkurit, moottorisahat, mänkijät, mopot, skootterit, polkypyörät, aggregaatit ja monet muut pelit kohtuuhintaan.

Pienkonehuollot »

Helpota puutarhatöitäsi toimivalla koneella

Painiskeletko rankkojen ja aikaa vievien puutarhatöiden parissa? Mietitkö edessä olevaa pensasaidan leikkausurakkaa? Vai haluaisitko hyödyntää puutarhan hoidosta tulevan jätteen? Meiltä vuokraat kätevät ja helppokäyttöiset pensasleikkurit ja oksasilppurit työn helpottamiseksi!

Näiden koneiden avulla puutarhan hoitamisesta tulee kevyempää ja työn jälkikin näyttää paremmalta. Tehosta siis puutarhanhoitoasi ja kerro, minkälaista konetta kaipaat avuksesi.


Palvelen asiakkaitani aina yksilöllisesti Oulusta käsin! Löydän sinulle parhaimmat mahdolliset koneet.