Nyt meiltä luotettavat Solis-traktorit parhaalla hinta-laatusuhteella.
Tarjoan monipuolista ja osaavaa varaosapalvelua Oulussa ja lähiseuduilla. Autan sinua löytämään tarvitsemasi varaosat, tarvikkeet ja lisävarusteet kilpailukykyiseen hintaan.


Kerro, minkälaisia varaosia kaipaat. Palvelen mielelläni! Valitsen huolella juuri sinun koneellesi parhaimmat ja kestävimmät varaosat. Näin saat myös pidennettyä koneesi käyttöikää ja työskennellä luottavaisin mielin. Varaosapalvelun lisäksi teen myös pienkoneiden huoltoja ja korjauksia yli 40 vuoden ammattitaidolla ja vankalla kokemuksella.

Pienkoneiden ammattitaitoista huoltoa ja kestäviä varaosia

Tarvitsetko varaosia pienkoneeseesi? Löydän sinulle alkuperäisiä tai alkuperäisiä vastaavia varaosia kilpailukykyisin hinnoin erilaisiin leikkureihin, moottorisahoihin, mönkijöihin, mopoihin, skoottereihin, polkupyöriin, aggregaatteihin ym. Tervetuloa paikan päälle! Voit myös soittaa tai kirjoittaa, minkälaisia varaosia pienkoneesi tarvitsee. Palvelen sinua ripeästi, jotta pienkoneesi toimii taas luotettavasti ja ongelmitta mahdollisimman pian.


Huollan myös pienkoneesi kuntoon osaavalla kädellä. Ammattitaitoisesti tehty tehokas huolto lisää merkittävästi koneen käyttöikää. Tästä syystä huoltoon kannattaa panostaa. Pienkoneiden lisäksi huollan ja korjaan tarvittaessa myös ajopelisi: skootterit, mönkijät, mopot ja polkupyörät. Niin yksityisiä kuin yrityksiäkin palvelen aina joustavasti ja räätälöidysti tarpeita ja toiveita kuunnellen. Voit siis luottaa parhaaseen mahdolliseen asiakaspalveluun ja luotettavaan työnjälkeen.

Helpota puutarhatöitäsi toimivalla koneella

Painiskeletko rankkojen ja aikaa vievien puutarhatöiden parissa? Mietitkö edessä olevaa pensasaidan leikkausurakkaa? Vai haluaisitko hyödyntää puutarhan hoidosta tulevan jätteen? Meiltä vuokraat kätevät ja helppokäyttöiset pensasleikkurit ja oksasilppurit työn helpottamiseksi!

Näiden koneiden avulla puutarhan hoitamisesta tulee kevyempää ja työn jälkikin näyttää paremmalta. Tehosta siis puutarhanhoitoasi ja kerro, minkälaista konetta kaipaat avuksesi.


Palvelen asiakkaitani aina yksilöllisesti Oulusta käsin! Löydän sinulle parhaimmat mahdolliset koneet.